Luxe Paviljoen Klassiek

SKU
13157599
Speciale prijs € 1.611,90 Normale prijs € 1.810,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar
Luxe Paviljoen Klassiek 


Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen, maar ook van milde zomeravonden in gezellig gezelschap of ontspannen uren voor twee!  En dat niet alleen, met dit paviljoen verbetert u uw hele tuin op de meest charmante manier die u zich maar kunt voorstellen! Vrijstaand of overwoekerd door klimplanten is het een exclusief hoogtepunt om uw tuin bijzonder mooi te maken. Het ruime paviljoen met het fraai versierde en met de hand gesmeed dak in harmonisch gebogen vorm en een doorbrandingsmotief in de vorm van wijnstokken in de 199 cm hoge hoekzuilen laat niets te wensen over! Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door stabiele buizen, die in offsetoptiek met elkaar verbonden zijn door artistiek vormgegeven stutten en patronen. Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en creëert u tegelijkertijd een beschermde ruimte voor uw zitgroep.

De fittingen en schroeven zijn gemaakt van stevig metaal en, zoals u kunt zien, is de materiaalkeuze op alle gebieden zorgvuldig gemaakt. Het prachtige en uitgebreid handgemaakte ijzeren frame is verfijnd met een antiek roestpatina! Een paviljoen kan nauwelijks exclusiever zijn.


Richtmaten:
Totale hoogte: 258 cm
Totale breedte: 300 cm
Totale diepte: 300 cm
Afstand tussen de kolommen: 250 cm (doorgangsbreedte)
Doorgangshoogte: 199 cm
Breedte van de kolommen: 22 cm
Framedikte van massieve vierkante profielen: 25 x 25 mm.
Meer informatie
Levertijd 7 - 9 Werkdagen
Doorgangsbreedte 250 cm
Doorgangshoogte 199 cm
Totale breedte 300 cm
Totale hoogte 258 cm
Totale diepte 300 cm
Materiaal onderstel Metalen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxe Paviljoen Klassiek
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.