Luxe Paviljoen Romantisch rond 350 cm

SKU
13157699
Speciale prijs € 2.061,90 Normale prijs € 2.763,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar
Round Luxury Pavilion ROMANTIC


Echt prachtig, dit paviljoen zal uw tuin afmaken. 
Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen en zwoele zomeravonden voor gezellige momenten en ontspannende uren samen. Al snel wordt het de gezellige favoriete plek op het terras en in je tuin. 
En niet alleen dat, met dit paviljoen upgrade je je hele woning op de meest charmante manier die je je kunt voorstellen! Hij is vrijstaand en begroeid met wijnplanten een absoluut exclusief hoogtepunt om uw tuin buitengewoon mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmede dak van harmonieus gebogen stutten en een burnout-motief in de vorm van rozenranken en laterale zijwanden van 97 cm hoog laat niets te wensen over. Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door acht stevige buizen die zijn verspringend door artistiek ontworpen stutten en patronen. Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en wordt er tegelijkertijd een beschutte ruimte gecreëerd voor uw stijlvolle zithoek.

De fittingen zijn gemaakt van stevig metaal en zoals u kunt zien, is hier de materiaalkeuze in alle ruimtes zeer zorgvuldig uitgevoerd. Het prachtige en uitbundig handgemaakt sierlijk ijzeren frame is verfijnd met een antiek geïnspireerde roestpatina! Je zult lang van dit juweel kunnen genieten en het zal je elke keer trots maken wanneer je naar dit juweel kijkt.

Op welke gezellige plek staat je paviljoen?


Richtmaten:
Totale hoogte: 350 cm
Totale breedte boven: Ø 370 cm
Totale breedte onder: Ø 350 cm
Passagehoogte: 178,5 cm
Hoogte zijwanden: 97 cm
Kolomafstand: 128 cm (doorgangsbreedte)
Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm
Meer informatie
Levertijd 7 - 10 Werkdagen
Doorgangsbreedte 128 cm
Doorgangshoogte 178,5 cm
Totale hoogte 350 cm
Dikte stang 25 x 25 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxe Paviljoen Romantisch rond 350 cm
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.