Luxury Pavilion ROMANTIK V2

SKU
303069
Speciale prijs € 1.927,90 Normale prijs € 2.709,00
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar

Luxury Pavilion ROMANTIK V2, dit prachtige paviljoen zal uw tuin opvrolijken.

Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen en zwoele zomeravonden in. Al snel wordt hij je gezellige favoriete plek op het terras enin je tuin.

En niet alleen dat, met dit paviljoen upgrade je je hele woning op de meest charmante manier die je je kunt voorstellen. Hij is vrijstaand en begroeid met wijnplanten een absoluut exclusief hoogtepunt om uw tuin buitengewoon mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmede dak van harmonieus gebogen stutten en een motief in de vorm van rozenranken en laterale zijwanden van 97 cm hoog laat niets te wensen over. Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door acht stevige buizen die zijn verspringend door artistiek ontworpen stutten en patronen.  Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en wordt tegelijkertijd een beschutte ruimte gecreëerd voor uw stijlvolle zithoek.

De fittingen zijn gemaakt van stevig metaal en zoals u kuntzien, is hier de materiaalkeuze op  alle vlakken zeer zorgvuldig uitgevoerd. Het prachtige en uitbundig handgemaakt sierlijk ijzeren frame is verfijnd met een antiek geïnspireerde roestpatina. Exclusief een paviljoen kon nauwelijks worden gemaakt. Je zult lang van dit juweel kunnen genieten en het zal je elke keer trots maken wanneer je naar dit juweel kijkt. Verlangende blikken van uw bezoekers blijven hier niet buiten enu kunt er zeker van zijn dat iedereen u zal benijden op uw favoriete plek in de tuin.

 

Richtmaten:

Totale hoogte: 350 cm

Totale breedte boven: Ø 370 cm

Totale breedte onder: Ø 350 cm

Passagehoogte: 178,5 cm

Hoogte zijwanden: 97 cm

Kolomafstand: 128 cm (doorgangsbreedte)

Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm


Meer informatie
Levertijd 7 - 10 Werkdagen
Doorgangsbreedte 128 cm
Doorgangshoogte 178,5 cm
Totale breedte 370 cm
Totale hoogte 350 cm
Totale diepte 370 cm
Materiaal onderstel Metalen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luxury Pavilion ROMANTIK V2
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.