Paviljoen Palais

SKU
13993899
Speciale prijs € 1.744,90 Normale prijs € 2.299,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar
Paviljoen Palais

Echt koninklijk, dit prachtige paviljoen zal in uw tuin troneren!

Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen, maar ook van milde zomeravonden in gezellig gezelschap of ontspannen uren voor twee! Binnenkort wordt het uw gezellige lievelingsplekje op het terras en in uw tuin. Wat kan er mooier zijn?

En dat niet alleen, met dit paviljoen verbetert u uw hele eigendom op de meest charmante manier die u zich maar kunt voorstellen! Het is een absoluut exclusief hoogtepunt, zowel vrijstaand als overdekt met klimplanten, om uw tuin bijzonder mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmeed dak van harmonisch gebogen stijlen laat niets te wensen over! Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door vier stabiele kolommen die met elkaar verbonden zijn door artistiek vormgegeven stijlen en patronen. Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en creëert u een beschutte ruimte voor uw stijlvolle zitgroep.

De fittingen en schroeven zijn gemaakt van stevig metaal en, zoals u kunt zien, is de materiaalkeuze op alle gebieden zorgvuldig gemaakt. Het prachtige en uitgebreid handgemaakte ijzeren frame is verfijnd met een antieke roestpatina! Een paviljoen kan nauwelijks exclusiever zijn. Lange tijd zult u kunnen genieten van dit juweel en het zal u met trots vervullen elke keer als u wordt gevraagd naar dit juweel. Uw bezoekers zullen zeker zijn van een verlangende blik en u kunt er zeker van zijn dat iedereen u zal benijden voor uw favoriete plek in de tuin.

Op welke gezellige plek kan uw paviljoen staan?


Richtmaten:
Totale hoogte: 440 cm
Totale diameter (dak): 370 cm
doorgangsbreedte: 210 cm
Voetafdruk (onderzijde): 276 x 276 cm
Meer informatie
Levertijd 7 - 10 Werkdagen
Doorgangsbreedte 210 cm
Totale breedte 370 cm
Totale hoogte 440 cm
Totale diepte 370 cm
Materiaal onderstel Metalen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paviljoen Palais
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.