Round Luxury Pavilion ROMANTIC

SKU
11221699
Speciale prijs € 3.013,90 Normale prijs € 3.719,00
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar
Round Luxury Pavilion ROMANTIC


Echt prachtig, dit paviljoen zal uw tuin afmaken.

Geniet van heerlijke zonnige dagen met dit paviljoen en zwoele zomeravonden voor gezellige momenten en ontspannende uren samen. Al snel wordt het de gezellige favoriete plek op het terras en in je tuin. 
En niet alleen dat, met dit paviljoen upgrade je je hele woning op de meest charmante manier die je je kunt voorstellen! Hij is vrijstaand en begroeid met wijnplanten een absoluut exclusief hoogtepunt om uw tuin buitengewoon mooi te maken. Het ruime paviljoen met het prachtig gedecoreerde en met de hand gesmede dak. Het indrukwekkende dak wordt ondersteund door acht stevige buizen die zijn verspringend door artistiek ontworpen stutten en patronen. Op deze elegante manier blijft het open karakter van het paviljoen behouden en wordt er tegelijkertijd een beschutte ruimte gecreëerd voor uw stijlvolle zithoek.

De fittingen zijn gemaakt van stevig metaal en zoals u kunt zien, is hier de materiaalkeuze in alle ruimtes zeer zorgvuldig uitgevoerd. Het prachtige en uitbundig handgemaakt sierlijk ijzeren frame is verfijnd met een antiek geïnspireerde roestpatina! Je zult lang van dit juweel kunnen genieten en het zal je elke keer trots maken wanneer je naar dit juweel kijkt. 

Op welke gezellige plek staat je paviljoen?


Richtmaten:
Totale hoogte: 445 cm
Totale breedte: 500 cm
Hoogte zijwanden: 110 cm
Doorgangshoogte: 220 cm
Pijlerafstand: 175 cm (doorgangsbreedte)
Framedikte van stevige vierkante profielen: 25 x 25 mm
Meer informatie
Levertijd 7 - 10 Werkdagen
Doorgangsbreedte 140 cm
Doorgangshoogte 220 cm
Totale breedte 500 cm
Totale hoogte 445 cm
Totale diepte 500 cm
Materiaal onderstel Metalen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Round Luxury Pavilion ROMANTIC
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.