Rozenboog Grenada

SKU
1322299
Speciale prijs € 211,90 Normale prijs € 282,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar

Rozenboog GRENADA

Onze exclusieve rozenboog GRENADA met poort is liefdevol versierd met vele details en is daarom perfect als klimhulpmiddel voor klimop en andere klimplanten. Maar ook vrijstaand is deze rozenboog met de twee afsluitbare en mooi versierde vleugels een blikvanger in elke tuin.


De rozenboog is met de hand verwerkt ijzer gemaakt en daardoor uiterst stabiel. Een coating maakt deze rozenboog van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Dit is met name belangrijk omdat de boeg niet in volle bloei mag instorten. Vermijd daarom goedkope aanbiedingen. Het zou jammer zijn als alles net was samengegroeid en vervolgens was ingestort.

In totaal worden 4 geprefabriceerde gaten gebruikt om de roosboog aan de vloer te bevestigen. Hierdoor kan de rozenboog snel en eenvoudig stabiel worden vastgezet.

Het product is oorspronkelijk verpakt en eenvoudig te monteren. Dit zijn volledig nieuwe goederen, wat betekent dat u de volledige wettelijke garantie ontvangt.


Richtmaten:

Hoofdruimte: ca. 235 cm,
Doorlaatbreedte ca 100 cm
Totale breedte: ca. 144 cm, diepte: ca. 36 cm
max. deurhoogte: 127 cm
max. staafdikte: 1,5 cm
Meer informatie
Levertijd 2 - 4 Werkdagen
Doorgangsbreedte 100 cm
Doorgangshoogte 235 cm
Totale breedte 144 cm
Totale hoogte 270 cm
Totale diepte 36 cm
Dikte stang 1,5 cm
Poorthoogte 127 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rozenboog Grenada
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.