Rozenboog Pietro

SKU
1318399
Rozenboog PIETRO, romantiek en degelijkheid komen samen

De prachtige rozenboog PIETRO halfrond is ontworpen om aan de muur te bevestigen. Dit product is liefdevol versierd met veel details en is daarom perfect als klimhulp voor klimop en andere klimplanten. Het is handgemaakt van ijzer en daarom extreem stabiel. Een coating maakt deze rozenboog PIETRO halfrond van hoge kwaliteit en extreem duurzaam. Dit is vooral belangrijk omdat de boog niet onder volle bloei mag instorten. Vermijd daarom goedkope deals. Het zou heel jammer zijn als alles gewoon bij elkaar is gegroeid en vervolgens instort. Een totaal van zes geprefabriceerde gaten worden gebruikt om de rozenboog aan de muur en de vloer te bevestigen. Hierdoor kan de rozenboog eenvoudig en snel op de vloer en de muur worden bevestigd.

Product is origineel verpakt en eenvoudig te monteren en het is absoluut nieuw
Meer informatie
Levertijd 7 - 10 Werkdagen
Bevestingingsmogelijkheid 6
Doorgangsbreedte wählbar
Doorgangshoogte wählbar
Totale breedte 130 cm, 152 cm, 160 cm
Totale hoogte 260 cm, 270 cm
Totale diepte 40 cm, 80 cm
Dikte stang 1 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rozenboog Pietro
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.