IJzeren Klapstoel Mani

SKU
11176199
Speciale prijs € 69,90 Normale prijs € 93,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar

Klapstoel MANI

Deze prachtige stoel met een nostalgisch ontwerp is een echte eyecatcher op elk terras en in iedere tuin. Hij bekoort met een sierlijke vorm en ook met de liefdevol, van hand vervaardigde details van zijn versieringen. Stoel MANI is heel geschikt om Uw tuin een bijzonder vleugje te geven. Als het ware is de stoel ervoor gemaakt, om de knusse lievelingsplaats van Uw tuin met zijn nostalgische charme te verfraaien.

Het product is met de hand uit ijzer vervaardigd en daardoor extreem stabiel. Het oppervlak is handmatig met een laag antieke patina veredeld. Dit extravagant designmeubel is helemaal nieuw en past tevens uitstekend bij alle metalen tafels van onze shop.

Het product is nieuw in een doos verpakt en gemakkelijk op te bouwen. Hier kiest U voor een beslist nieuw en onaangetast artikel.

Beste kwaliteit en afwerking
Volledige wettelijke garantie


Richtmaten:
Hoogte in totaal: 91,5 cm
Breedte in totaal: 43 cm
Diepte in totaal: 50 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitvlak: 37 x 37 cm
Hoogte rugleuning: 51 cm

Meer informatie
Levertijd 2 - 4 Werkdagen
Totale breedte 43 cm
Totale hoogte 91,5 cm
Totale diepte 50 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IJzeren Klapstoel Mani
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.