Stoel Sheela

SKU
11174999
Speciale prijs € 69,90 Normale prijs € 93,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar

Stoel SHEELA, een echte blikvang voor iedere tuin en op elk terras.

Deze prachtige stoel met een nostalgisch ontwerp is een echte eyecatcher op elk terras en in iedere tuin. Hij bekoort met een sierlijke vorm en ook met de liefdevol, van hand vervaardigde details van zijn versieringen. Hij is heel geschikt om Uw tuin een bijzonder vleugje te geven. Als het ware is de stoel er voor gemaakt, om de knusse lievelingsplaats van Uw tuin met zijn charme uit de goede oude tijd te verfraaien.

Het product is met de hand uit ijzer vervaardigd en daardoor extreem stabiel. Het oppervlak is handmatig met een laag antieke patina veredeld. Dit extravagant designmeubel is helemaal nieuw en past tevens uitstekend bij de metalen tafels van onze shop.

Het product is nieuw in doos verpakt en gemakkelijk op te bouwen. Hier kiest U voor een beslist nieuw en onaangetast artikel.

Beste kwaliteit en afwerking
Volledige wettelijke garantie

 

Richtmaten:
Hoogte in totaal: 88 cm
Breedte in totaal: 48 cm
Diepte in totaal: 60 cm
Hoogte rugleuning: 47 cm
Hoogte armleuning: 24 cm
Zitvlak: 42 x 42 cm
Zithoogte: 44 cm

Meer informatie
Gewicht (kg) 1
Levertijd 2 - 4 Werkdagen
Totale breedte 48 cm
Totale hoogte 88 cm
Totale diepte 60 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stoel Sheela
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.