Tuintafel Tegal

SKU
315737
Speciale prijs € 76,90 Normale prijs € 104,90
Beschikbaar
Binnenkort weer beschikbaar (leverbaar vanaf )
niet beschikbaar
Tuintafel Tegal

Deze tuintafel is volledig gemaakt van metaal in antieke stijl. Het nostalgische ontwerp bekoort door zijn afwerking en wordt zo een echte blikvanger op elk terras en in elke tuin. Het maakt indruk door zijn sierlijke vorm, maar ook door de liefdevol met de hand gemaakte details van de decoraties.

Het is perfect om uw tuinontwerp een speciale toets te geven. De tuintafel Tegal is handgemaakt van ijzer en is dus uiterst stabiel. Het oppervlak is afgewerkt met handgemaakt antiek patina. 

De tafel is natuurlijk ook een perfecte balkontafel. Samen met de bijpassende klapstoelen vormt het een geweldige zitgroep die bovendien elk terras een nostalgische en bovenal romantische sfeer geeft.

Met een paar eenvoudige stappen kan de tafel gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd en kan hij dus gemakkelijk worden opgeborgen.


Richtmaten:
Totale hoogte: 71 cm
Totale breedte: 71 cm
Totale diepte: 71 cm
Gewicht: 5 kg
Meer informatie
Gewicht (kg) 5
Totale breedte 71 cm
Totale hoogte 71 cm
Totale diepte 71 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Tegal
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.